Bestel Pluimpje!

Kinderboekje ‘Pluimpje’

IMG_3509

Pluimpje is het verhaal van Isabelle Stevens, die in 2012 haar pasgeboren en dappere dochtertje Olivia verloor aan een spierziekte. Om haar zusje Helena (5) te helpen met dat verlies om te gaan, schreef Isabelle het verhaal van Olivia neer. De tekst raakte de zorgverleners van de dienst Neonatale intensieve zorg enorm. Ze besloten samen met Isabelle om het verhaal uit te brengen in de vorm van een boekje. Pluimpje werd gefinancierd door de vzw Dappere Bengeltjes, en vormgegeven door laatstejaars van het Technisch Instituut Heilige Familie in Brugge.

Troost voor kleuters : 

Het boekje zal voortaan worden meegegeven met de broertjes en zusjes die een verlies moeten verwerken. Naast de ouders krijgen ook de broers en zussen van onze patiëntjes speciale aandacht op de dienst. Met dit boekje willen we hen een troostend gebaar bieden na het overlijden van een pasgeboren broertje of zusje. 
Pluimpje is te bestellen door een mailtjes te sturen naar dapperebengeltjes@gmail.com of via een privé bericht op onze facebookpagina met uw gegevens en vermelding “Pluimpje”